Sådan opretter du en .Net 3.5 server på din computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Hent. NET 3.5-rammeprogrammet fra den officielle Microsoft-downloadwebsted (se Ressourcer). Gem og udpak zip-filen til en placering på harddisken.

2.

Dobbeltklik på filen 'install.exe' i den gemte fil. Dette starter installationsprogrammet, der kopierer de nødvendige filer til din webhost.

3.

Klik på 'Jeg accepterer' på skærmen for licensaftale. Klik på 'Næste'. Installatøren udfører nogle kontroller på dit system for at sikre, at harddisken har tilstrækkelig plads.

4.

Klik på 'Installer' for at kopiere filerne. Det tager kun et par minutter at installere filerne. Genstart din maskine, hvis du bliver bedt om at genstarte.

.NET Framework 3.5-applikationen er en lille installation, der muliggør version 3.5 på din Windows-webserver. Når du er vært for web-applikationer, skal platformen, hvor programmørerne udvikler applikationen, installeres på din server. Hvis din hjemmesideudvikler kodes dit website i .NET 3.5, har serveren brug for denne installation, som er fri tilgængelig via Microsofts supportwebsted. Installationen tager kun et par minutter at fuldføre.