Sådan testes luftkorthastigheder

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Speedtest.net

1.

Tænd for din computer og log ind. Tilslut din USB-bredbåndsadapter og start forbindelsessoftwaren, eller tilslut til den trådløse Wi-Fi-adapter .

2.

Start computerens standardwebbrowser. Gå til Speedtest.net's hjemmeside (se Ressourcer).

3.

Klik på en server tæt på din fysiske placering for at starte testen. Flash-processen vil teste pingtiden og upload og downloadhastigheden af ​​din trådløse forbindelse.

Speakeasy Speed ​​Test

1.

Tænd din computer og log ind. Tilslut din USB-bredbåndsadapter og start forbindelsessoftwaren, eller opret forbindelse til Wi-Fi-adapteren til bredbånd.

2 .

Start din computers standardwebbrowser. Naviger til Speakeasy Speed ​​Test-siden (se Ressourcer).

3.

Klik på den by, du bor i, eller den nærmeste til dig. Testen starter automatisk. Flash-processen vil teste pingtiden og uploade og downloade hastigheden på din trådløse forbindelse.

CNET-båndbreddemålerens online hastighedstest

1.

Tænd din computer og log ind. Tilslut din USB-bredbåndsadapter og start forbindelsessoftwaren, eller tilslut dig til bredbånds Wi-Fi-adapteren.

2.

Start computerens standardwebbrowser Navigere til CNET Bandwidth Meter Online Speed ​​Test-siden (se Ressourcer).

3.

Klik på den mest hensigtsmæssige placering: 'Hjemme', 'På arbejde' I skolen 'eller' andet '. Testen starter automatisk. Flash-processen tester kun downloadhastigheden for din trådløse forbindelse.

Trådløse bredbåndsadaptere, der nogle gange kaldes luftkort, bruger cellulære datanetværk til at forbinde bærbare pc'er og desktops i fuld størrelse til internettet. De mest populære adaptere forbinder direkte til en computers USB-port, men nogle er separate enheder, der sender et Wi-Fi-signal til bærbare computere. Selv om disse adaptere har en tendens til at være meget pålidelige, er mobilnetværket ikke altid det. der forbinder computere til netværket vil ofte rapportere cellets signalstyrke, men ikke den faktiske datahastighed på netværket.