Hjemmelavet trådløs parabolantennen

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Læg et blad avis på et bord for at beskytte overfladen. Placer Wok på avisen med bagsiden opad.

2.

Mål tværs over bredden af ​​Wok med et målebånd. Lav en prik ved halvvejsmarkeringen med en fedtpenne.

3.

Mål på tværs af Wokens højde med et målebånd. Lav en prik ved halvvejsmarkeringen med en fedtpenne.

4.

Læg de to prikker op for at finde Wok's centrum. Lav en prik i midten med fedtpenningen.

5.

Træk et hul gennem Wokens centrum med den bærbare boremaskine. Drej borekronen rundt om indersiden af ​​hullet for at glatte ned langs kanterne.

6.

Indsæt spidsen af ​​USB Wi-Fi-adapteren i hullet i Wok. Skub adapteren halvvejs gennem hullet. Påfør lim lim på siderne af adapteren. Hold adapteren på plads i to minutter, da limen begynder at indstille. Slip adapteren ud og lad limbindet sætte i en time.

7.

Slut den ene ende af et USB-kabel til USB-stikket på bunden af ​​adapteren. Tilslut den anden ende af USB-kablet til USB-porten på en computer eller laptop. Mål forsiden af ​​adapteren i retning af Wi-Fi-senderen i det trådløse hjemmenetværk, som du planlægger at få adgang til.

En parabolisk reflektor hjælper en Wi-Fi-antenne til at samle trådløse transmissions adgang fra et trådløst hjemmenetværk. For at opbygge en trådløs parabolantenne kan du bruge en almindelig madlavning Wok erhvervet fra en købmand eller køkkenforretning. Nogle forsyninger fra en hobbybutik eller elektronikforsyning vil også være nødvendige sammen med værktøjer, som er let tilgængelige i de fleste husstande. Ingen særlige færdigheder er nødvendige for at lave denne hjemmelavede trådløse parabolantenne.