Hvordan fortæller jeg, om RJ-45 er til solid eller strandet wire?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Få begge typer RJ-45-stik (solid og strandet) for at se den grundlæggende forskel på den ene fra den anden. Overhold begge stik og se nøje på hver stikkers kobber spids inde i plastikhuset. Du vil bemærke, at stikket til solid wire har en enkelt kobber spids, der er designet til at gennembore isoleringen af ​​en solid ledning.

2.

Se på kobberspidsen på stikket, der er designet til trådstrengede ledninger. Du vil bemærke, at spidsen har mindst to huller, der er designet til at trænge ind i isoleringen og komme i kontakt med ledningen, når den krympes. RJ-45 tænder skal kun komme i kontakt med kun en ledning, mens strengede RJ-45 tænder skal arbejde sig ind i flere tråde for at kunne oprette forbindelse, hvorfor strengede stik har flere piercing tænder.

p> 3.

Kig på kassen eller emballagen for at se om stikket er designet til solid eller trådtråd. Den bedste måde at fortælle er at læse produktets identifikation, der er trykt af producenten.

4.

Spørg salgsagent eller butiksrepræsentant. De fleste, hvis ikke alle, vil butikens repræsentanter gerne dele disse oplysninger med dig som et middel til at fremme deres produkt og deres butik. Erfaring, træning eller eksponering for emnet på grund af det antal år, de har behandlet det, har givet de fleste butiksrepræsentanter denne type ekspertoplysninger.

RJ-45-stikket bruges til at afslutte netværkskabler som Cat-5, Cat-5e og Cat-6. Netværkskabler kan have enten strengede eller faste kobberledninger, og hver type skal bruge den tilsvarende type RJ-45-stik. Faste ledninger kræver RJ-45-stik af solid type, og strengede ledninger skal bruge RJ-45-stik i strengetype for at skabe den bedst mulige forbindelse, der kan vare i lang tid. Lær at genkende og bruge den rigtige type stik til netværkets ledningsbehov og undgå fremtidige tekniske problemer.