Hvordan man laver stor havkatbete med baconfedt

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilsæt en kop mel til den lille glasskål.

2.

Hæld i baconfedtet. Inkluder også nogle små bacon trimmings. Sørg for, at baconfedtet er opvarmet og i flydende form.

3.

Tilsæt vandet og bland blandingen i en tyk, kogt dejbold. Stænk lidt mel over overfladen af ​​dejkuglen for at gøre det glat til berøring; Det bør ikke være klæbrigt.

4.

Fyld dejen bolden i en plastikbeholder. En standard madopbevaringspakke er tilstrækkelig til denne opgave. Sæt dejen i fryseren, indtil det er nødvendigt. For at bruge dejen agn, skal du blot tine det ud og rive små stykker fra den store dejkugle. Rul brikkerne i mindre bolde og skub dem let hen over krogens længde.

Tips og advarsler

  • Eksperiment med din dejassetopskrift, som der er mange forskellige variationer af denne klassiske agn. For eksempel tilføjer nogle mennesker jordnøddesmør og hvidløg til det for at skabe en slags stinkende agn.
  • At lave din egen havkat agn er et omkostningsbesparende alternativ til at købe dyre kommercielle lokkemad. Havkat er bundfodringsmidler og er ikke kræsne spise. Dette gør havkat agn en opskrift, der er let at færdiggøre i dit køkken. Ved hjælp af baconfedt og andre simple ingredienser kan du lave en stor havkat agn. Hjemmelavede lokkemad, smagt med køddryp eller baconfedt, tiltrækker havkat samt andre fisk med duft og udseende.