Min Linksys Wireless-B Medie Link WEP Won 't Connect

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut din trådløse router til din computer med et fysisk Ethernet-kabel. Du får se fire porte, der er mærket en til fire, bag på routeren ved siden af ​​internetstikket. Ethernet-kablet forbinder til din computer s Etherport - der er kun én, som regel bag i nærheden af ​​USB-portene .

2.

Åbn din webbrowser og skriv 'http://192.168.1.1' i browserens URL-bar. Hit 'Enter.'

3.

Indtast dit administratoradgangskode og log ind. Hvis du ikke kender din administratoradgangskode og login, skal du forlade admin-indstillingen blank og skrive 'admin' - ingen citater - som adgangskode. Klik på 'Enter'.

4.

Klik på fanen 'Trådløs sikkerhed'. Du er nu på din routerens kontrolside. Bemærk SSID-netværksnavnet. Standardnavnet til en Linksys Wireless-B-router er 'linksys'.

5.

Vælg 'Deaktiver'. Klik på 'Gem' ud for WEP-indstillinger.

6.

Luk din webbrowser.

7.

Højreklik på Windows WiFi-logoet døgnet rundt i nederste højre hjørne eller på Apple AirPort-logoet øverst til højre. Vælg dit trådløse netværk. Navnet på netværket er det samme som SSID noteret i trin 4.

8.

Klik på 'Connect'.

9.

Afbryd den Ethernet-kabel, du har tilsluttet din router og computer i trin 1.

10.

Åbn din webbrowser, skriv 'http://192.168.1.1' hit 'Enter'.

11.

Klik på 'Aktiver' under WEP-indstillingerne på fanen Trådløs sikkerhed. Skriv ned 'Shared Wireless Network Key', når det vises.

12.

Klik på 'Gem'. Dette afbryder forbindelsen fra netværket og aktiverer WEP-sikkerheden.

13.

Gentag trin 5 og 6 for at oprette forbindelse til dit trådløse netværk, og sørg for, at der ikke er noget fysisk kabel mellem din computer og router.

Skriv den fælles trådløse netværksnøgle som din netværksadgangskode, når du bliver bedt om det. Klik på 'Connect.'

Installation af trådløst netværk med WEP-kryptering er en ret simpel proces, men nogle gange kan noget gå galt. I så fald er det bedste ved at løse problemet at fysisk genstarte routeren til din computer med et Ethernet-kabel. Denne geninstallationsproces korrigerer 99 procent af dine Linksys Wireless-B- og WEP-problemer, og det betyder stort set at genstarte routeren, ligesom du ville have en computer.