Sådan ændres en internetmodemindstilling

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på 'Start'.

2.

Klik på 'Kontrolpanel.'

3.

Klik på 'Netværks- og delingscenter'.

4.

Klik på 'Skift adapterindstillinger.'

5.

p> Højreklik på ikonet for internetmodem, som du vil tilpasse indstillingerne til. Klik på 'Egenskaber'. Brug vinduet, der åbnes på skærmen, for at justere eventuelle indstillinger for internetmodemet. Indstillingerne justeres ved at klikke på og vælge indstillinger fra en rullemenu (hvis relevant) eller ved at skrive nye oplysninger i en tekstboks.

6.

Klik på 'Anvend'. Dette vil gemme ændringerne i internetmodemindstillingen og returnere computeren tilbage til normal drift.

Ændring af indstillingerne for et internetmodem kan udføres ved hjælp af native værktøjer i Windows-operativsystemet. Computerens Kontrolpanel vil give brugerne mulighed for at foretage forskellige konfigurationsændringer. Brugere med et opkaldsmodem kan for eksempel ændre hvilket adgangsnummer modemmet ringer til at oprette forbindelse til internettet. Bredbåndsbrugere kan tillade andre brugere at dele Internetforbindelse. Sådanne ændringer kan være nødvendige, hvis du skifter internetudbydere eller har flere computere i dit hjem.