Sådan blokerer du folk fra at bruge din trådløse adgang

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn din computers webbrowser og skriv IP-adressen til routeren. Standard IP-adressen til standard router er '192.168.1.1.' Du bliver bedt om et brugernavn og en adgangskode Standard brugernavn og adgangskoder er 'admin' og en adgangskode til 'admin'. Standard standardadgangskode til en Netgear er 'password'.

2.

Klik på 'Wireless Indstillinger 'i hovedvinduets konfigurationsvindue. Dette åbner en liste over indstillinger for det trådløse netværk som f.eks. Netværks-id'et (SSID) og et krypteringssæt på routeren. Som standard er der ikke angivet kryptering, hvilket gør den trådløse forbindelse usikker Skriv et netværk-id i SSID-feltet. Dette er navnet på det netværk, der vises, når brugerne søger efter tilgængelige netværk på en bærbar computer eller anden trådløs enhed.

p>

4.

Vælg krypteringstypen. For et personligt netværk er det typiske valg 'WPA2 Personal.' Når du har valgt dette valg, vises en tekstfelt, som du kan skrive i adgangskoden. Pasen er den pa ssword kræves for at oprette forbindelse til det trådløse netværk.

5.

Klik på 'Anvend' eller 'Gem indstillinger.' Tekstteksten 'Gem' er afhængig af routerproducenten. Indstillingerne træder i kraft straks.

Tips og advarsler

  • Alle computere, der i øjeblikket er tilsluttet den trådløse enhed, er afbrudt.
  • Trådløse enheder indstillinger skal rekonfigurere for at genoprette forbindelse til det sikrede netværk.
  • Når du køber en trådløs router, skal du kodebeskytte og oprette trådløs sikkerhed for at forhindre andre brugere i at bruge din internetforbindelse. Tillader andre brugere, som f.eks. Naboer at forbinde, sænker din internetforbindelse. Hver personlig router har sin egen konsol-grænseflade, men alle har lignende tiltag for at sikre den trådløse adgang. Et trådløst netværk-id oprettes sammen med en adgangskode. Disse indstillinger er standard på tværs af alle personlige routerproducenter som Netgear og Linksys.