Sådan bruges en Sonicwall VPN

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Installer SonicWALL Global VPN-klienten fra softwaren, der fulgte med dit SonicWALL-netværksapparat.

2.

Start SonicWALL Global VPN Klient fra menuen 'Programmer'.

Klik på ikonet 'Ny forbindelsesguide' i værktøjslinjen, hvis guiden Ny forbindelse ikke starter automatisk.

4.

Vælg enten 'Fjernadgang' eller 'Office Gateway' fra menuen Vælg scenarie. Alternativet 'Fjernadgang' er til forbindelser via internettet, hvor 'Office Gateway' er til delte interoffice ressourcer. Klik på knappen 'Næste' for at fortsætte.

5.

Spring over dette trin, hvis du vælger indstillingen 'Office Gateway'. Ellers skal du indtaste VPN-serverens IP-adresse eller domænenavn. Du kan eventuelt give din forbindelse et lokalt kaldenavn, så du kan differentiere det fra andre VPN-forbindelser. Klik på 'Næste' for at fortsætte.

6.

Klik på 'Afslut', medmindre du vil kryds i afkrydsningsfelterne og aktivere 'Opret en skrivebordsgenvej til denne forbindelse' og 'Aktiver denne forbindelse, når programmet er lanceret' muligheder.

7 . Højreklik på VPN-forbindelsen fra hovedvinduet i SonicWALL Global VPN Client og klik på 'Enable' for at oprette forbindelse til VPN-tjenesten.

8.

p> Indtast eventuelle godkendelsesoplysninger, f.eks. en foruddelt nøgle eller brugernavn og adgangskode, og klik på knappen 'Ja' for at aktivere VPN-forbindelsen. Du kan nu bruge delte netværksressourcer over din VPN-forbindelse.

SonicWALL er en populær udbyder af netværksapparater, der tilbyder et robust sæt af funktioner. Mange virksomheder vender sig til SonicWALL produkter på grund af deres nemme opsætning og vedligeholdelse af hardware. En almindelig årsag til implementeringen af ​​et SonicWALL netværksapparat er for den brugervenlige VPN-tjeneste. SonicWALLs globale VPN-klient gør forbindelsen til og brug af en VPN-tjeneste nem for slutbrugere, der har brug for adgang til netværksressourcer over en sikker forbindelse.