Sådan downloades Easy Share File som en gratis bruger

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på linket til den fil, du forsøger at downloade. Easy Share vil vise muligheden for at foretage en hurtig download eller en almindelig download.

2.

Vælg download, når tælleren er færdig. Du bliver nødt til at vente i op til et minut, før knappen bliver klikbar. Du kan også være nødt til at indtaste en captcha kode for at starte overførslen.

3.

Tillad, at overførslen er færdig. Hvis du har yderligere dele af filen, der skal downloades, skal du klikke på disse links og gentage disse trin. Du skal måske vente i op til en time, før du kan downloade igen.

Tips og advarsler

  • Kun én download er tilladt ad gangen fra din IP-adresse.
  • Med udvidelsen af ​​computerens muligheder, herunder internet, film, musik og spil, fortsætter filstørrelserne med at vokse. Deling af filer er praktisk for venner og familiemedlemmer, men e-mail og messengers begrænser ofte størrelsen på de filer, der kan sendes. Easy Share er et websted, hvor brugere kan uploade store filer og sende linket for at vælge enkeltpersoner. Yderligere funktioner er tilgængelige for personer, der abonnerer på en premium-konto, men du kan også downloade filer som en gratis bruger med begrænsede hastigheder og grænser for hver time.