Sådan installeres en Linksys Wireless-G WRT54G

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sluk al hardware, der er i brug på netværket - herunder din router, kabel eller DSL modem og alle computere.

2.

p> Tilslut modemet til porten, der er mærket 'Internet' på routeren, og tilslut alle hard-wired computere til portene nummereret en til fire.

3.

Tænd modemet , efterfulgt af routeren og pc'erne. Kontroller, at forbindelsen er aktiveret, og du kan få adgang til internettet ved hjælp af en af ​​pc'erne.

4.

Sørg for, at trådløse adaptere på de trådløse computere har SSID'en indstillet som linksys og WEP kryptering indstillet til deaktiveret. Gå til Kontrolpanel på din computer og dobbeltklik på 'Netværksforbindelser.' Højreklik på 'Wireless Network Connection', der svarer til din adapter. Klik på fanen 'Trådløse netværk' og vælg 'Tilføj'.

5.

Indtast 'linksys' i SSID-feltet. Lad feltet netværksgodkendelse eller adgangskode være tomt, da det ikke er aktiveret. Du kan ændre disse indstillinger senere i routernedningsværktøjet.

Tips og advarsler

  • Aktiver altid kryptering på dine trådløse netværk ved hjælp af et kodeord. Hvis du ikke har nogen adgang til forbindelsen, og du kan blive holdt ansvarlig for deres handlinger.
  • En router giver flere computere mulighed for at dele den samme internetforbindelse, samt dele filer mellem computere. Traditionelle routere har et begrænset antal forbindelser svarende til antallet af porte, men med en trådløs router er tilslutningsmulighederne ubegrænsede. Få adgang til internettet hvor som helst i huset fra din bærbare computer eller på et trådløst skrivebord. Linksys Wireless-G WRT54G er nem at installere og får dig tilsluttet på ingen tid.