Sådan installeres programmer på en Terminal Server

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen og vælg 'Alle programmer.' Klik på 'Tilbehør', og klik derefter på 'Eksternt skrivebord.' Dette åbner en dialogboks til fjernadgang.

2.

Skriv navnet på Terminal Server-computeren, der er tilsluttet dit netværk. Klik på 'Connect'. Et terminalvindue åbnes med et brugernavn og adgangskode login dialogboks.

3.

Indtast dit brugernavn og adgangskode i tekstbokse. Nogle softwareinstallationer kræver administratorrettigheder, så brug en Windows-konto med forhøjede rettigheder på Terminal Server. Når du logger ind, vises skrivebordet på fjernbetjeningen. Du styrer skrivebordet med musen og tastaturet, ligesom du konfigurerede den lokale computer.

4.

Dobbelt -Klik på installationsfilen enten på en cd-disk eller på computerens harddisk. Dette starter installationsguiden. Følg anvisningerne fra softwareproducenten for at installere programmet på Terminal Server.

5.

Klik på Windows 'Start' -knappen, efter at installationen er fuldført. Klik på 'Log ud' for at logge ud af Terminal Server-sessionen og luk Remote Desktop på din computer.

Terminal Server er et softwareprogram, der kører på din netværksserver, så du kan udføre kommandoer og konfigurere ressourcer på maskinen. En administrativ opgave er at installere software på din server, og du kan udføre denne opgave ved at oprette forbindelse til din server fra dit lokale skrivebord. Du bruger Remote Desktop-softwaren på din lokale computer til at oprette forbindelse til Terminal Server og installere softwaren. Installation af software på en Terminal Server er den samme som installationen på din lokale computer, medmindre du ser fjerndisken ved hjælp af den lokale computers terminalvindue.