Sådan øges ADSL Upload Speed

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Hardware Tweaks

1.

Ring til din ADSL-udbyder for at kontrollere, om du har det nyeste udstyr. Hvis du ikke gør det, vil mange give dig mulighed for en opgradering til dit modem. Du bør også kontrollere, om der er en højere hastighed til rådighed. Begge disse kan koste dig et ekstra månedligt gebyr.

2.

Skift fra en USB til en Ethernet-forbindelse. Selvom du kan bruge et USB-stik til dit modem, overføres data hurtigere via en Ethernet-forbindelse. Et Ethernet-stik skulle have været tilgængeligt med dit modem. De kan også være billigere hos mange kontorleverandører eller teknikforhandlere.

3.

Lav en hård nulstilling af modemet ved at tage et papirclips eller lignende emne og trykke på det lille skjulte knappen på dit modem.Du skal bruge din login og adgangskode information til at genoprette din internetforbindelse.Dette kunne gøre din hastighed hurtigere, når modemet er genstartet.

Software Tweaks

1. < / p>

Kør et computerdiagnostisk program på din computer. Nogle gange har lave uploadhastigheder intet at gøre med modemet eller internettet og kan i stedet være en problem lem med din computer. Optimering af dit system kan gøre din computer og webforbindelse hurtigere.

2.

Download et pålideligt webaccelerationsprogram fra en velrenommeret kilde. De bedste acceleratorer er Google Web Accelerator, Netfury, ONSPEED og Accelerator Plus.

3.

Juster parametrene i din TCP / IP-netværksprotokol ved hjælp af en registreringseditor. Der er også programmer, der hedder TCP Optimizers, som kan udføre det samme.

4.

Juster dine browserindstillinger, så unødvendige elementer ikke downloades. Hvis du f.eks. Indstiller din browser til ikke automatisk at streame video eller downloade billeder, sparer du båndbredde, som derefter kan bruges til at øge hastigheden af ​​dine uploads og downloads.

Tips og advarsler

  • Hvis der er en månedlig leje for ethvert opgraderet udstyr, skal du tjekke rundt for at se, om du kan købe udstyret i stedet. Selvom det kan koste mere op foran, er det i det lange løb billigere end at betale en månedlig leje.
  • Pas på at kontrollere eventuelle software til virus, før du udfører filerne. Det kan ikke være muligt at udsætte computeren til virus, malware og meget mere.
  • Hvis du ikke er sikker på, hvad dit registreringsdatabase er, eller hvordan du bruger registreringsprogrammet til tweaking, skal du ikke bruge det. Ændring af dit register uden at forstå disse ændringer kan være skadeligt for din computer.
  • Der er stor forskel på upload og downloadhastigheder for internetforbindelser, herunder en asymmetrisk digital abonnentlinje (ADSL). Downloadhastigheder er ofte hurtigere end uploadhastigheder, hvilket kan være frustrerende, hvis du planlægger at uploade en stor mængde filer. Dette gælder især videofiler, som har tendens til at være store, selvom videoens længde er kort. For at fremskynde uploadprocessen for en ADSL-forbindelse er der et par ting nødvendigt.