Sådan opbygges en 2,4 GHz Omni-antenne

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Anbring et badehåndklæde på et bord for at beskytte overfladen. Placer metal spaghetti silen på badehåndklædet.

2.

Mål bredden og længden af ​​metal spaghetti silen med målebåndet. Find midten af ​​silen ved at matche halvvejs markeringen af ​​bredden og længden. Lav en prik i midten af ​​silen med fedtpenningen.

3.

Skub bunden af ​​USB Wi-Fi-adapteren i midten af ​​silen. Påfør lim lim på siderne af adapteren, hvor den møder silen. Hold adapteren, så toppen vender lige opad. Slip adapteren ud, efter at to minutter er gået. Lad limbindingen indstilles i to timer.

4.

Slut den ene ende af et USB-kabel til USB-porten på adapteren. Tilslut USB-forlængerens kvindelige ende til USB-kabelens frie ende.

5.

Tilslut den anden ende af USB-forlængeren til en USB-port på en computer eller en bærbar computer . Stræk USB-forlængerkablet ud, så der er en vis afstand mellem computeren eller den bærbare computer og den 2,54 GHz omni-antenne, du har lavet.

Tips og advarsler

  • Omni Wi-Fi-antennen fungerer bedre i et hjem end udenfor på grund af dets retningsdirektive karakter.
  • Arbejdshandsker kan bruges til at beskytte hænderne, når du bruger limen.
  • En trådløs antenne er designet til at samle i radiobølger og lede dem til den enhed, den er tilsluttet. For at opbygge en ikke-retningsrig 2,4 GHz omni-antenne skal du samle nogle få dele fra en hardwarebutik og en elektronikforretning. Der kræves ingen specielle værktøjer. Voksenovervågning foreslås, hvis et barn er involveret, da der bliver brugt en lim, der kan klæbe til huden, hvis det bliver mishandlet.