Sådan opstiller du mobilt bredbånd til Asus 701

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Installation af cd-drev

1.

Tænd for din computer og log ind. Slut pc'ens vekselstrømsadapter til at sikre, at du ikke mister batteristrømmen under installation.

2.

Tilslut det eksterne cd / dvd-drev til computerens USB-port. Sæt bredbåndsadapterdriverens diskette, der fulgte med din bredbåndsadapter.

3.

Vent til Autorun-vinduet vises på computerens skrivebord. Klik på 'Start' -knappen og derefter 'Denne computer', hvis der ikke vises et vindue. Dobbeltklik på cd-drevet og derefter dobbeltklik på installationsfilen. Det kan være mærket 'setup.exe' eller vise navnet på forbindelsesadministratoren.

4.

Følg installationsvejledningen, som de vises på din skærmen. Indsæt bredbåndsadapteren, hvis programmet beder dig om at gøre det. Du skal måske indtaste loginoplysninger for din trådløse udbyderkonto.

5.

Følg trin på skærmen til deres konklusion. Tag stikket ud af det eksterne cd / dvd-drev. Genstart computeren, hvis den ikke gør det automatisk og se g. Start forbindelsessoftwaren.

Download installation

1.

Tænd for din computer og log ind. Tilslut laptopens netadapter til Sørg for at du ikke mister batteristrøm under installationen.

2.

Start din internetbrowser og naviger til din bredbåndsadapters software download side. Bredbåndsudbydere omfatter Sprint, Verizon eller AT u0026 T. Gem filen på dit skrivebord.

3.

Luk din internetbrowser. Dobbeltklik på den downloadede fil. Følg installationsvejledningen, som de vises på skærmen. Indsæt bredbåndsadapteren, hvis programmet beder dig om at gøre det. Du skal muligvis indtaste kontooplysninger for din trådløse udbyder.

4.

Følg trinene på skærmen til deres konklusion. Genstart din computer, hvis den ikke gør det automatisk og log ind. Start forbindelsessoftwaren.

Asus EEE 701 var en af ​​de første 'netbook' computere, der ramte markedet, og den tilbød meget grundlæggende funktioner med en letvægt og en økonomisk pris. Dette gjorde det meget populært som et mobilt internetværktøj, da det nemt kunne opbevares i en taske eller pung. Du kan bruge en mobilt bredbåndsadapter til at udvide rækkevidden af ​​din EEE 701. Denne enhed forbinder til din USB-port og giver dig adgang til de samme trådløse netværk, som mobiltelefoner bruger til data. Du skal enten downloade softwaren eller installere den med et eksternt dvd-drev.