Sådan tillader Desktop Sharing for flere grupper

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Højreklik på den mappe, du vil dele. Vælg 'Del med' fra pop op-menuen og klik på 'Specifikke personer' i undermenuen. Dette åbner et konfigurationsvindue.

2.

Klik på knappen 'Avanceret deling'. Dette åbner et andet konfigurationsvindue. Marker afkrydsningsfeltet 'Del denne mappe.' Indtast et navn til din Windows-del og klik på 'Anvend' for at gemme indstillingerne.

3.

Klik på knappen 'Tilladelser'. Her vises alle de brugere og grupper, der er konfigureret på netværket. Klik på den første gruppe, du vil give adgang til. Klik på 'Tilføj'. Klik på den næste gruppe og klik på 'Tilføj'. Fortsæt dette trin, indtil alle grupper, du vil give adgang til, er valgt.

4.

Klik på 'OK' for at gemme dine indstillinger. Klik på 'OK' igen i hovedvinduet for at gemme og lukke egenskaberne. Mappen deles i flere grupper, der er konfigureret i dit tilladelsesvindue.

Deling af mapper og printere er en grundlæggende Windows-kapacitet. Det lader dig dele dine filer, printere og mapper med flere grupper oprettet på netværket. Du kan angive, hvem der kan få adgang til dine mapper ved hjælp af tilladelsesfunktionen, som giver eller blokkerer adgang til dine private filer. Indstillingerne er tilgængelige med enhver version af Windows, og det gør det nemt at kopiere og redigere filer på et lille eller stort netværk.