Sådan vurderer du Network Monitoring Software

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Omkostningsfordelingsanalyse

1.

Identificer overvågningsapplikationen din organisation kræver. For eksempel kan organisationen bare have brug for rutinemæssige opgaver overvåget, for eksempel at sikre, at de netværkede computere er tilsluttet, og at hver computer fungerer korrekt. På den anden side vil organisationen måske gerne spore internetaktiviteter eller advare netværksadministratoren om medarbejderes 'filer, der har nået maksimal kapacitet.

2.

Definer dit budget og prioriteter. Forholdet mellem omkostninger og fordele ved netværksovervågningssoftware bestemmer den faktiske værdi, der er afledt. For eksempel kan funktioner eksistere i et softwareapplikation versus et andet, der hjælper dig lettere med at identificere problemer, før det kommer ud af hånden, så du kan tage øjeblikkelig handling. For eksempel foretrækker Tobin Lee, Network Manager for Soarin 'Solutions, et netværk og teknologibedrift' netværksovervågningssoftware, der tilbyder en enkelt webside. ' Han kan se denne side 'med et blik udover automatiske meddelelser og advarsler via sms og e-mail om status for tjenester, alt uden omkostninger.'

3.

Bestem den bedste løsning. Dette er den æra af gratis, open source-løsninger til alt, herunder netværksovervågningssoftware. Selv store komplekse virksomheder bruger open source netværk overvågning applikationer. Open Source Network Monitor Software, som Nagios, Argus og Ganglia, er eksempler på gratis software løsninger.Dette udelukker dog ikke kommercielle muligheder, især hvis kommercielle software giver en række løsninger, som et firma måtte kræve. HP Openview, WhatsUpGold og IBM Tivoli er f.eks. Proprietær, kommerciel software, der tilbyder netværksovervågning inden for en bred vifte af applikationer som patch management og fjernadgang.

Tendenser i Software Solutions

< p> 1.

Kontroller nøgleressourcer. Der er ingen kilde, der evaluerer alle netværksovervågningssoftware. Les Cottrell, leder af netværk og telekommunikation ved Stanford Linear Accelerator Center (SLAC), opretter et websted, der er vært for SLAC, og som indeholder alle de netværksværktøjer, der anvendes af de nationale laboratorier i USA's Department of Energy. Med mere end 1.000 hits pr. Måned er dette frivillige, upartiske websted (se Resources) siden blevet et centralt lager af netværksovervågningssoftwareinformation. Mr. Cottrell siger at 'mindst et nyt websted tilføjes hver måned', da teknologien udvikler og udvider. Netværksovervågning er kriteriet, der skal betragtes som en tilføjelse til denne liste.

2.

Gennemgå populære anmeldelser fra websteder, der vurderer netværksovervågningssoftware (se Ressourcer).

3.

Dialog med andre tekniske eksperter. Nogle blogs, der diskuterer fordelene ved netværksovervågningssoftware (se Resources).

Tips og advarsler

  • Scalability er et udtryk, der almindeligvis anvendes til evnen til netværksadministrator for at kunne reagere hensigtsmæssigt for at udvide til større eller kontrakt til færre forretnings krav.
  • I et konkurrencepræget klima i en global økonomi spiller overvågningscomputernetværk en afgørende rolle i virksomhedens IT-operationer for at minimere IT-nedetid og optimere it-funktionalitet og sikkerhed. Hvis systemet er blevet kompromitteret eller er gået ned, hvis et sted i netværket er blevet brudt, eller hvis netværksfunktionaliteten ikke er synkroniseret, giver robust netværksovervågningssoftware netværksadministratoren mulighed for at styre processer og styre sikkerhed, overvåge trafik og erhverve de nødvendige data at træffe informerede og umiddelbare beslutninger. Evaluering omfatter omkostninger, fordele og kigger på udviklingen i netværksovervågningsløsninger.