Hvordan man laver hver domænebruger har det samme skrivebord med server 2003

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen og vælg 'Kør'. Skriv 'Gpedit.msc' i tekstboksen og tryk 'Enter'. Dette er genvejskommandoen for at åbne gruppepolicyeditoren.

2.

Klik på plustegnet ved siden af ​​'Brugerkonfiguration.' Dette udvider en liste over muligheder. Klik på 'Administrative skabeloner', og klik derefter på 'Desktop.' I midten detaljeringsruden vises en liste over desktopindstillinger.

3.

Dobbeltklik på en af ​​de stationære indstillinger, du vil konfigurere. Hvis du f.eks. Vil fjerne papirkurv-ikonet fra alle brugerdiske, skal du dobbeltklikke på indstillingen mærket 'Fjern papirkurv-ikonet fra skrivebordet.'

4.

Vælg ' Aktivér 'fra rullelisten. Dette gør det muligt at begrænse brugerens 'desktops'. Klik på 'OK' for at gemme indstillingerne. Gentag dette for hvert skrivebordsikon, du vil styre på dit netværk.

Netværksadministratorer har til opgave at holde brugere på et Windows 2003-domæne fra at ændre computerindstillinger, der ødelægger netværkssikkerhed eller langsom ydeevne. En måde at kontrollere skrivebordets indstillinger på er gennem gruppepolitisk objekt (GPO). GPO gør det muligt at kontrollere indstillingerne og skrivebordets egenskaber for alle brugere på netværket. Flere desktop-indstillinger er tilgængelige, og GPO sikrer, at hver bruger har de samme indstillinger, og at disse indstillinger ikke kan ændres af andre end en administrator.