Problemer med trådløse modemrouter

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Årsager

En router s problem kan skyldes firewall eller sikkerhedssoftware. Programmerne kan forhindre routeren i at oprette forbindelse, ifølge SetUpWirelessRouter.com. Computeren kan muligvis ikke 'se' den trådløse router fordi det har en dårlig placering. Forældrekontrol i en browser kan forstyrre den trådløse router.

Mulige løsninger

Flyt routeren til en anden placering i rummet, hvis computeren ikke genkender, at den eksisterer. Åbn en browser og indtast 'http://192.168.1.1' i adresselinjen, hvis computeren ser netværket, men du kan ikke forbinde. Denne test bestemmer, om du har forbindelse til internettet.

Tips

Det første trin i fejlfinding af en trådløs router s problem bør være at opdatere routerens firmware til den nyeste udgivelse, ifølge SetUpWirelessRouter. com. Du kan finde den nyeste firmware på producentens hjemmeside. Brug af en trådløs router til et modem giver en mere bekvem metode til at arbejde på en computer, da du kan oprette forbindelse til internettet fra hvor som helst i huset. Ofte kan problemer, der opstår ved tilslutning til en router, løses let, ifølge SetUpWirelessRouter.com.