Sådan får du adgang til en Linksys-router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Brug af en ledningsforbindelse

1.

Tilslut den ene ende af ethernet-kablet til din computer. Et Ethernet-kabelstik er lidt større end en standard telefonstik. De fleste computere har både en ethernet- og telefonforbindelse. Forsøg ikke at tvinge ethernet-kablet til telefonforbindelsen.

2.

Kontroller, at routerens lys er tændt. De fleste Linksys routere har strømindikator, og et separat lys på forsiden for at indikere, at routeren er forbundet til et netværk, såsom internettet. Slut den anden ende af ethernet-kablet til en åben netværksforbindelse på routeren.

3. < / p>

Åbn din browser, og sørg for, at du kan oprette forbindelse til internettet eller hjemmenetværket. Ofte vil genstart af din computer løse eventuelle indledende problemer med et netværk.

Brug af en trådløs forbindelse

1.

Gå til knappen 'Start' i nederste venstre hjørne af skærmen, og klik på 'Kontrolpanel' og derefter 'Netværk og delingscenter'.

2.

Klik på linket 'Opret forbindelse til et netværk'. Der vises en liste over netværk, herunder Linksys-tilsluttet. Vælg det Linksys-tilsluttede netværk og klik på 'Connect . 'Indtast eventuelt adgangskode til forbindelsen.

3.

Åbn y vores browser, og sørg for at du er forbundet til netværket. De fleste bærbare computere indeholder et internt trådløst kort; Hvis du ikke kan oprette forbindelse til netværket, kan du kontrollere, om dit trådløse kort fungerer.

Der er to måder at forbinde din computer til med en Linksys-router, en enhed, der bruges til at forbinde brugere til et netværk, om det er en intern hjemmebaseret arbejdsgruppe eller et værktøj, der forbinder dem med hele internettet. Du kan bruge et Ethernet-, eller kabelforbindelse, forbindelse, eller du kan bruge en trådløs forbindelse. En kablet forbindelse er generelt mere stabil; en trådløs giver brugeren mulighed for at bevæge sig i stedet for at blive bundet til et sted.