Sådan fjerner du Webroot-filer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen. Vælg 'Kør'. Skriv 'iismgr.msc' og tryk 'Enter'. Dette åbner din IIS-administratorkonsol.

2.

Klik på det websted, du vil redigere. På højre side vises en liste over filer og mapper. Klik på Web root-filerne, du vil slette, og tryk på 'Slet' -tasten. Klik på 'Ja' for at bekræfte, at du vil slette filerne.

3.

Højreklik på webstedet og vælg 'Egenskaber'. Et nyt vindue åbnes. Dette bruges til at omdirigere dine brugere til en anden mappe eller hjemmeside, så de ikke modtager en tom side, når de får adgang til rodmappen til hjemmesiden.

4.

Klik på 'Home Directory 'fanen. Vælg 'En omdirigering til en URL' i afsnittet 'Indholdet af denne ressource skal komme fra.' Skriv et nyt sted for at omdirigere brugeren.

5.

Klik på 'OK' for at gemme indstillingerne. For at teste de nye ændringer skal du åbne en webbrowser og indtaste webstedet i adresselinjen. Du omdirigeres til den nye placering i stedet for at se rodmappen.

Din websteds rodmappe er det højeste niveau, en bruger kan gennemse på hjemmesiden. Nogle administratorer foretrækker at fjerne rodfiler og omdirigere brugere til en anden mappe. Hvis du vil fjerne rodfiler, sletter du dem blot fra din Windows-server. Dette opnås ved at bruge Windows Internet Information Services eller IIS, Manager, som er inkluderet i hver version af din Windows server software.