Sådan flyttes brugerprofiler fra en terminalserver til en anden

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen. Klik på 'Computer'. Klik på knappen 'Kort en netværksdrev' for at åbne guidenvinduet.

2.

Indtast placeringen af ​​den nye computers delte drev. Hvis den nye computer f.eks. s navn er 'computer', og det drev, som du vil kopiere profilerne til, er 'C', indtast '\\ computer \ c' i tekstboksen.

3.

Klik på 'Afslut' for at kortlægge netværksdrevet. Dette giver dig en forbindelse til den anden computer. Klik på knappen 'Start' igen for at åbne menuen.

4.

Skriv '* .rdp' i søgefeltet og tryk 'Enter'. Terminal Server-profilfiler har RDP-filudvidelsen. Denne søgning finder alle profilerne på computeren og viser dem i et detaljeringsvindue.

5.

Klik på de RDP-filer, der findes på computeren. Højreklik på filerne og vælg 'Kopier'. Højreklik på det nyligt kortlagte netværksdrev i dit andet Explorer-vindue og vælg 'Indsæt'. Dette kopierer dine filer fra den gamle Terminal Server-computer til den nye computer.

Terminal Server er et program, der lader netværksadministratorer styre og styre computere eksternt. Da du gemmer din profil til serveren, behøver du ikke at oprette forbindelse hver gang du bruger softwaren. Du kan overføre dine profiler fra en computer til en anden ved blot at kopiere filerne til et kortlagt netværksdrev. Praktisk måde at holde dine indstillinger, hvis Terminal Server-konfigurationerne ændres.