Sådan sættes tiden til alle computere og servere på netværket

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen og skriv 'gpedit.msc' i tekstboksen. Tryk på 'Enter' for at åbne editoren.

2.

Klik på 'Computer Configuration' for at åbne en liste over muligheder. Klik på 'Administrative skabeloner' i de udvidede muligheder - u0026 gt; 'System' - u0026 gt; 'Windows Time Service' - u0026 gt; 'Tidsleverandører. En liste over valgmuligheder vises i ruten til midten af ​​detaljer.

3.

Dobbeltklik på' NtpServer. 'Denne indstilling angiver din NTP-server. Vælg at synkronisere med en offentlig NTP-server på internettet eller indstille en central lokal netværksserver. Dette sikrer, at server- og klientcomputere alle har samme tid. Indtast dit servernavn og klik på 'OK'. Gentag dette for hver af dine klientcomputere.

NTP-tjenesten (Network Time Protocol) giver dig mulighed for at administrere og synkronisere alle klientcomputere på et netværk med de samme tidsindstillinger. Gruppepolitisk objekt er et program, der kører på alle Windows-computere, så du kan kontrollere netværksindstillinger som NTP-indstillinger. Ved hjælp af gruppepolicyeditoren skal du indstille en NTP-serverens indstillinger for at synkronisere alle systemtidsindstillinger på dine Windows-klientcomputere.