Sådan synkroniseres email mellem to computere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Start Microsoft Outlook på den computer, hvorfra du vil synkronisere din e-mail. Hvis du vil starte Outlook, skal du klikke på ikonet Outlook i systembakken, dobbeltklikke på ikonet på skrivebordet eller gå til 'Start u0026 gt; Alle programmer> Microsoft Office u0026 gt; Microsoft Outlook.'

Klik på 'Værktøjer' på værktøjslinjen. Vælg 'E-mail-konto' fra listen over valgmuligheder.

3.

Vælg 'Se eller ændre eksisterende mailkonti' i vinduet, der åbnes, og klik på 'Næste'. Klik på 'Microsoft Exchange Server' på det følgende skærmbillede for at markere det og klik derefter på knappen 'Skift'.

4.

Klik på 'Flere indstillinger' og gå til ' Avanceret 'faneblad i vinduet' Indstillinger '. Klik derefter på 'Indstillinger for offline mappefil'. I vinduet, der kommer op, skal du klikke på 'OK' for at oprette en Outlook offline-mappe til Outlook, der hedder 'Outlook.ost.' Hvis du bliver bedt om at bekræfte, at du vil oprette mappen, skal du klikke på 'OK' igen og derefter klikke på 'Næste' og 'Afslut'. Den mappe, du opretter, indeholder alle de data, der er gemt i Outlook.

5.

Åbn Microsoft Outlook på den computer, hvor den anden Outlook-konto er gemt. Klik på 'Indbakke' i navigationsruden for at vælge den. Med indbakken valgt, skal du åbne menuen 'Værktøjer', klikke på 'Send / modtag' og vælg 'Denne mappe' fra listen, der kommer op. Alle de e-mails, der er indeholdt i Indbakken til den anden kopi af Microsoft Outlook, tilføjes til den nuværende kopi af Outlook.

6.

Gentag synkroniseringsprocessen for 'Sendte elementer, '' Udbakke 'og' Slette emner '-mapper, hvis du vil synkronisere alle e-mails fra den anden Outlook-konto til den aktuelle konto. Vælg mappen i navigationsruden, gå til 'Værktøjer', vælg 'Send / modtag' og 'Denne mappe', der skal synkroniseres.

Mange af de mest populære e-mail-systemer, såsom Gmail, AOL og Yahoo, er internetbaserede, hvilket giver brugerne mulighed for at logge ind fra enhver computer. De fleste arbejdspladser bruger dog stadig e-mail-systemet Microsoft Outlook, e-mail-programmet, der er inkluderet i Microsoft Office-pakken. I modsætning til internetbaserede e-mail-systemer kan Microsoft Outlook-konti kun fås fra computeren, hvor e-mail-kontoen blev oprettet. Hvis du har to separate Outlook-konti på to forskellige computere, kan du synkronisere din e-mail, så dine konti matcher.