Sådan synkroniseres mapper online

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Download Windows Live Sync på alle dine computere. Få et Windows Live ID ved at tilmelde dig en Hotmail, MSN Messenger eller endda en Xbox Live-konto. Hvis du allerede har et id, kan du logge ind med Windows Live Sync.

2.

Åbn Windows Live Sync, efter at den er færdig med at installere og log ind på din konto. Du skal se et ikon med blå pile i modsatte retninger i proceslinjen.

3.

Klik på de blå pile og klik derefter på 'Synkroniser Website'. Dette skal vise dig de computere, der har Live Sync installeret.

4.

Klik på 'Opret en personlig mappe', og klik derefter på den computer, du vil oprette mappen på . Du skal se mapper på denne computer, der er mærket Dokumenter, Musik, Billeder og Videoer.

5.

Klik på den mappe, der har de filer, du vil synkronisere, og klik derefter på 'Synkronisering Mappe her. ' Din mappe skal nu synkroniseres på en anden computer.

Tips og advarsler

  • Hver computer skal være på og logget ind på Windows Live Sync for at kunne synkronisere mapper.
  • Deling af filer og mapper er en god idé, hvis du har filer, du vil bruge på en anden computer. Dette er også godt at bruge, hvis du gerne vil overføre dine videoer, dokumenter og fotos til din nye computer. Der er en nem måde at synkronisere dine filer og mapper mellem alle dine computere.