Sådan tilkobles bredbånds-telefon ved hjælp af jacks

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Find netværksinterfaceenheden eller NID'en, der indeholder de indgående kabler til din telefon; typisk er dette en plastikboks monteret af telefonselskabet på en ydervæg af dit hus, der er tættest på hjælpepolen, der leverer din service. Åbn kassen og tag stikket ud af modulmodulet indeni for at afbryde strømmen fra din telefonlinje.

2.

Indsæt et telefonkabel gennem en sideluft. Træk kablet inde fra kassen og stryg af 2 tommer ved enden af ​​kablet ved hjælp af et par diagonaltang for at udstille de indre ledninger; fjerne 1/2 tommer isolering fra de røde og grønne ledninger ved hjælp af en trådstrimmel. Løsn de røde og grønne klemskruer, og pakk derefter de tilsvarende røde og grønne ledninger med uret rundt om de tilsvarende skruer. Stram klemskruerne fast for at sikre ledningerne.

3.

Installer telefonkablet fra NID til det punkt, hvor du vil sætte en stikkontakt til din telefon og computer. Kør det langs bundplader eller lofter, hvor det vil være mindst synligt, men kør ikke ledningerne nær kraftledninger for at forhindre forstyrrelser. Brug kabelklammer til at fastgøre kablet, men pas på ikke at beskadige nogen del af kablet.

4.

Træk kablet forsigtigt ud af væggen og skub det gennem en stikkontakt boks. Monter telefonens stikkontakt på væggen. Tillad en ekstra fod af kabelforlængelse og afslut telefonkablet ved hjælp af diagonaltang. Skræl 1/2 tommer isolering fra enden af ​​de røde og grønne ledninger med din trådstrimmel.

5.

Løsn de grønne og røde klemskruer bag pladen af ​​en RJ-11 telefonstik. Sæt de røde og grønne ledninger med uret rundt om de matchende røde og grønne klemskruer og stram skruerne. Skru fat på stikkontakten på væggen.

6.

Gå til NID uden for dit hjem og sæt det modulære stik ind igen i stikket. Sæt en telefon i den nyinstallerede vægstik og lyt efter en taletone for at teste linjen.

7.

Tag stikket ud af stikket og udskift det med RJ-11 datakabel, der følger med dit modem. Tilslut den anden ende af datakablet til den tilsvarende RJ-11 jack på bagsiden af ​​modemet. Modemer leveres generelt af dit telefonselskab, når du abonnerer på DSL-service.

8.

Hent en RJ-45 patch-ledning og sæt den ene ende på modemets bagside. Slut den anden ende til RJ-45-netværksporten bag på computeren for at få adgang til internettet.

Udtrykket 'bredbånd' refererer til højhastighedsadgang til internet, der tilbydes af kabel- og telefonudbydere. Bredbåndstjeneste fra dit telefonselskab bruger de samme kobberledninger, der bærer taledata til din telefon og kaldes Digital Service Line eller DSL. Medmindre du betaler transportøren et installationsgebyr, skal du køre din egen telefonledning fra terminalboksen, som typisk er placeret på en udvendig væg i dit hjem til telefonstikene i dit hus. Lær hvordan du gør dette og forbedrer din tekniske viden, når det kommer til bredbåndsnetværk ledninger inde i dit hus.