Hjælp til Sådan opsættes Mine Linksys WRT310N

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontrollér, at din internetforbindelse er konfigureret og fungerer, før du konfigurerer WRT310N-routeren, da installationsguiden til Linksys ikke fungerer, medmindre du allerede har en aktiv internetforbindelse. Åbn kassen til routeren, og sørg for, at alle fabriksdele er medtaget, som f.eks. Routeren, Ethernet-kabler, strømkabler og osv. Se producentens liste for en fuldstændig oversigt over de nødvendige dele.

< p> 2.

Åbn brugervejledningen til Linksys-router og find IP-adressen til routeren. Slut Ethernet-kablet direkte fra modemet til Linksys-router og tilslut et andet kabel direkte til computeren. planlægge at bruge til at oprette routeren. Indtast IP-adressen til din browser. Når skærmen kommer op, kan du bruge 'Admin' som både brugernavn og adgangskode for at få adgang til installationsguiden til routeren.

3.

Vælg din forbindelsestype i rullemenuen, når den kommer op. Vælg hvilken forbindelsestype der er relevant, f.eks. DHCP for kabel eller PPPoE til DSL. Kontakt din internetudbyder hvis du er usikker på hvilken type internet-service du har. Følg vejledningen på skærmen for at oprette et navn til din router (service sæt iden tifier, ellers kendt som SSID), ændre login og password information, og krypter din trådløse forbindelse. Opret din egen adgangskode til den trådløse sikkerhed og brug den adgangskode til alle computere, du planlægger at oprette forbindelse til routeren. Genstart routeren, når du bliver bedt om det.

4.

Tænd for andre computere i dit hjem, der har trådløse adaptere og log ind på det nye netværk ved at få adgang til dit netværk og indtaste relevant sikkerhedsadgangskode.

En af de seneste i en lang række routere, der er fremstillet og solgt af Linksys, forbinder WRT310N-modellen alle computere i dit hjem via et trådløst netværk, der har adgang til N-netværksteknologien, og som tilbyder Gigabit-hastighedsporte til medieintensive aktiviteter, som f.eks. downloade musik eller streaming live video feeds. WRT310N-modellen leveres komplet med standardinstallationsguiden til Linksys, hvilket gør det nemt at installere og konfigurere dit hjemmenetværk så hurtigt som muligt.