Hvad er M2Z Wireless Plan?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Funktion

Teknologisk opstart M2Z håbede at få tilladelsen til en lille del af 2155-2180 megahertz 'AWS-3 u0026 Prime; radiospektret', ifølge Wired Magazine. Selskabet planlagde at tjene penge ved licensiering del af sin del af radiobølgespektret og viser annoncer til brugere af dets netværk.

Årsag til afvisning

Oprindeligt fandt Federal Communications Commission, at den foreslåede del af radiospektret under M2Z-planen ikke ville forårsage interferens for kommercielle luftfartsselskaber i 2110 til 155 megahertz-båndet. Efter indvendinger fra eksisterende trådløse operatører ændrede FCC sig selv, ifølge WirelessWeek.com.

Potentiel

I september 2010 planlagde M2Z planer for et landsdækkende trådløst bredbåndsnet er døde, fordi der ikke findes nogen anden levedygtig del af radiospektret, ifølge WirelessWeek. Planen ville have tilbudt mindst 1 megabit per sekund og op til 12 Mbps for præmieplaner. M2Z er et selskab, der håbede at tilbyde gratis bredbånd i hele USA. Uheldigvis har føderale reguleringsmyndigheder fra 2010 afvist at M2Z's licens til at bruge radioluftrum ifølge FastCompany.com.