Internetforbindelse: Sådan kontrolleres, hvor hurtigt computeren er indstillet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn en webbrowser og opret forbindelse til 'dslreports' hastighedstestwebsted. Klik på 'Flash 8 plugin baseret hastighedstest.' Mus over og klik derefter på en af ​​serverne i listen, der vises. Testen starter, og derefter vises upload og downloadhastigheden af ​​din internetforbindelse. Bemærk resultaterne.

2.

Tilslut til webstedet 'Speed ​​Test' i webbrowseren. Klik på linket 'start test', der vises på websiden, og hastighedstesten begynder. Webstedet 'Speed ​​Test' vil derefter vise upload og download hastighed testresultater til din internetforbindelse. Bemærk resultaterne.

3.

Tilslut til webstedet Internet Frog i webbrowseren. Klik på linket 'Klik for at starte' på den webside, der vises. Hastighedsprøven begynder. Webstedet 'Internet Frog' vil derefter vise upload og download hastighed testresultater til din internetforbindelse. Bemærk resultaterne.

4.

Gentag testene for at sikre en nøjagtig læsning og bemærk resultaterne. Et gennemsnit af de resultater, der vises på alle tre websteder, giver en rimelig nøjagtig måling af upload og downloadhastigheden af ​​din internetforbindelse.

Tips og advarsler

  • Hvis din webbrowser ikke har Adobe Flash plugin installeret, skal du vælge Sun Java-linket i stedet, når du kører den hastighedstest, der leveres på dslreports websted.
  • Internetforbindelsens hastighed kan variere afhængigt af forbindelsestypen (f.eks. Opkald, DSL eller kabel), internetudbyderen og konfigurationen og ressourcerne på computeren. Tilslutningshastigheden kan også variere, hvis forbindelsen ikke er konfigureret korrekt af tjenesteudbyderen. Så det er en god ide at kontrollere internetforbindelsens hastighed med jævne mellemrum for at sikre, at internetforbindelsehastigheden er i overensstemmelse med den hastighed, som din udbyder har lovet.