Sådan begraver du en CAT5e-kabel

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Ring til din lokale offentlige forsyningsprovision, inden du gør dig noget. De vil hjælpe dig med at planlægge en aftale for at få alle dine underjordiske forsyninger placeret og markeret. Normalt er denne tjeneste gratis. Ring før du graver, for i de fleste tilfælde er det loven.

2.

Grav en grøft ved hjælp af dit valgte redskab, uanset om det er en skovl eller trencher. en grøft fra 1 til 2 meter dyb, hvis det er muligt. Sørg for at være mindst 2 meter fra alle markeringer, der er efterladt af værktøjslokatoren. Disse markeringer er tilnærmelser, så du vil give dig selv plads til sikkerhedsmæssige formål.

3.

Læg din plastikledning i grøftens ende til ende uden at slutte eller forsegle segmenterne.

4. Den ene ende skal du trække dit CAT5e-kabel gennem hvert segment af ledningen. Hvis du forlader segmenterne ubundne, kan du trække kablet gennem hele længden af ​​ledningen uden at have brug for en pull-streng eller fisketape. Lad dig selv have ekstra kabel til at arbejde med på hver ende af ledningen / grøften.

Forbind hvert af rørsegmenterne ved først at påføre den vandtætte fugemasseforbindelse til den 'hanlige' ende af leddet og skubbe de to slutter sammen indtil tæt.

Tips og advarsler

  • Plastrør, og den ledsagende fællesforbindelse kan findes hos de fleste hjemmeforbedringsbutikker.
  • Du skal muligvis begrænse et segment af CAT5e-kabel i dit hjem eller forretning, hvis du forbinder to eller flere bygninger. Nogle enkle trin vil forhindre skade på andre underjordiske forsyningsværker og sikre, at kabelens fysiske integritet holder op efter at være begravet.