Sådan betjenes en Linksys PLTK300

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Placer din Linksys PLTK300 netværksadapter i nærheden af ​​dit kabel eller DSL modem og router (hvis det er relevant). Bemærk, at denne adapter er enheden med en Ethernet- og strømkabelport på den.

2.

Slut et Ethernet-kabel fra udgangsstikket på dit kabel eller DSL-modem til porten mærket 'Ethernet' på bagsiden af ​​PLTK300 Network Adapter. Alternativt kan du forbinde netværksadapteren til en af ​​udgangsstederne på routeren, hvis dit kabel eller DSL-modem forbinder til en router.

3.

Tilslut strømkablet til 'Power' -porten på bagsiden af ​​PLTK300-netværksadapteren og tilslut den til en stikkontakt.

4.

Placer din Linksys PLTK300 4-port netværksadapter nær de enheder, som du ønsker at oprette forbindelse til internettet. Bemærk, at denne adapter er enheden med fire nummererede Ethernet-porte og en strømkabelport på den.

5.

Tilslut op til fire Ethernet-kabler på bagsiden af ​​PLTK300 4- Portnetværksadapter. Du kan derefter tilslutte disse kabler til de enheder, som du ønsker at oprette forbindelse til internettet.

6.

Slut strømkablet til 'Power' porten på bagsiden af ​​PLTK300 4-port netværksadapter og tilslut den til en stikkontakt.

7.

Få adgang til internettet på de tilsluttede enheder. PLTK300 bruger strømledningerne til at transmittere internetsignalet i hele dit hjem eller kontor.

Linksys PLTK300 er en netværksenhed, som giver dig mulighed for at bruge elkablerne i dit hjem eller kontor til at sende og modtage internet-signaler over længere afstande, hvilket eliminerer behovet for dyre netværk. PLTK300 består af to enheder, som modtager signalet fra dit kabel- eller DSL-modem og sender det til den anden enhed, der fungerer som et netværkshub, så du kan oprette op til fire enheder. Opsætning og betjening er ligetil og kræver kun, at du tilslutter netværkskortene til deres respektive komponenter og til en ledig stikkontakt.