Sådan får du adgang til netværksaktier på en pc med en PS3

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tryk på knappen 'PlayStation' på din PS3-controller for at tænde din konsol. Du vil se PS3-indstillingsskærmen efterfulgt af din XMB-menu.

2.

Fremhæv ikonet 'Billeder'. Under dette ikon vil der være mapper, der indeholder alle de billeder, du deler mellem din PS3 og din pc. Fremhæv et billede eller navnet på en mappe, der indeholder billeder for at få adgang til dem.

3.

Fremhæv ikonet 'Musik'. Under dette ikon vil der være mapper, der indeholder alle de musikfiler, du deler mellem din PS3 og din pc. Fremhæv en sang eller navnet på en mappe, der indeholder sange, der skal afspilles.

4.

Fremhæv ikonet 'Video'. Under dette ikon vil der være mapper, der indeholder alle de videofiler, du deler mellem din PS3 og din pc. Fremhæv en video eller navnet på en mappe, der indeholder videoer til at afspille dem.

Hvis du deler indhold som videoer, sange eller billedfiler via dit hjemmenetværk, kan du få adgang til det delte indhold via din Sony PlayStation 3 eller PS3. Dette gør det muligt for dig at se et videoklip eller lytte til en sang på dit fjernsyn i modsætning til på din computerskærm. Alt dette indhold er tilgængeligt på din PS3 via konsolens hovedmenu, kaldet XMB menuen i officiel dokumentation.