Sådan fejlfindes, hvorfor jeg ikke kan åbne Linksys Setup

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Indtast alle de mulige IP-adresser til din Linksys-router i din webbrowser en ad gangen. Linksys bruger to forskellige IP-adresser på sine routere. En adresse skal fungere for dine Linksys. Adresserne er '192.168.0.1' og '192.168.1.1.'

2.

Undersøg dit netværk for en anden Linksys-komponent, f.eks. En anden router, en rækkeviddeforlænger eller en switch. Hvis du har en anden Linksys-komponent, eller du ikke kan komme ind på opsætningssiden med de adresser, der er anført ovenfor, skal du binde routeren til din computer for at oprette et direkte, sikkert link til routeren. For at gøre dette skal du tilslutte et Ethernet-kabel til en af ​​LAN-portene på bagsiden af ​​routeren. Tilslut den anden ende af kablet til Ethernet-porten på din computer. Gentag trin 1 igen.

Placer en lille pind i nulstillingshullet på bagsiden af ​​routeren, indtil lampene blinker og derefter komme igen. Dette nulstiller routeren til fabriksindstillingerne, herunder IP-adressen. En netværksadministrator kan manuelt ændre IP-adressen til ethvert nummer, han ønsker. Hvis administratoren ændrede IP-adressen på Linksys-router og du ikke kender adressen, er der ingen måde at få det til. Dette er det sidste, der kan forhindre dig i at få adgang til opsætningssiden. Hvis du stadig ikke har adgang til opsætningssiden efter nulstillingen, skal du kontakte Linksys, da din router er defekt.

Linksys-installationssiden, der kaldes Graphic User Interface (GUI) af Linksys, er den webbaserede side, der bruges til at konfigurere Linksys routerindstillinger. For at få adgang til siden, skal du indtaste routerns IP-adresse i en web-broswer. Hvis du ikke har adgang til Linksys-installationssiden, vil en lille fejlfinding hjælpe dig med at få adgang til GUI'en, så du kan foretage de nødvendige ændringer til routeren.