Sådan fejlfindes Linksys Wireless G

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sluk din computer, router og modem. Tænd dit modem først, og vent på, at 'data' lyset blinker. Hvis datalyset ikke tændes, skal du ringe til din internetudbyder, da dit modem ikke har internetforbindelse. Hvis 'data' -lyset kommer på og flimmer, skal du tænde din Linksys-router. Vent til 'Internet' lyset tændes. Hvis 'Internet' -lyset ikke tændes, skal du gå videre til næste trin. Hvis 'Internet' -lyset tændes, skal du starte computeren og tjekke internettet. Hvis internettet fungerer, blev problemet løst ved at genstarte dit netværk. Hvis internettet ikke virker, skal du gå videre til næste trin.

2.

Undersøg kablet mellem modemet og routeren. Forkert kabeldirigering er ofte et problem for første gangs brugere. Ethernet-kablet forbinder til porten 'Til computer' eller 'Ethernet' på bagsiden af ​​modemet. Den anden ende af kablet forbinder til WAN-porten (Wide Area Network) på bagsiden af ​​Linksys-routeren. Linksys placerede WAN-porten væk fra de andre porte på bagsiden af ​​routeren for at hjælpe med at skille sig ud. Hvis kablet er rettet korrekt, skal du udskifte det med et nyt Ethernet-kabel. Gentag trin 1 igen. Hvis du ikke har adgang til routeren, skal du gå til næste trin.

3.

Skub en lille pind ind i nulstillingshullet på bagsiden af ​​din Linksys-router, indtil lampene blinker og bliver solid igen. Gentag trin 1 igen. Hvis internettet stadig ikke virker, gå videre til næste trin.

4.

Fjern Ethernet-kablet fra Linksys-router og sæt det i 'Ethernet' -porten på bagsiden af din stationære computer eller siden af ​​din bærbare computer. Dette eliminerer routeren fra dit netværk. Tjek internettet. Hvis du har internet, er routeren defekt. Kontakt Linksys for en garanti reparation. Hvis du stadig ikke har internet, skal du kontakte din internetudbyder for at rapportere problemet.

Linksys designet den trådløse G-router for enkelhed, fordi de forventer, at deres kundekreds kan tilslutte routeren til deres netværk og gennemse internettet. Derfor har Linksys designet Wireless G-routeren til at fungere lige ud af boksen. De har også oprettet GUI (Graphic User Interface), så en netværksadministrator med avanceret kendskab til routere kan tilpasse indstillinger, der passer til deres netværk. På grund af Linksys Wireless Gs evne til at være forenklet i naturen og tilpasning kan ethvert antal ting få routeren til at stoppe med at arbejde.