Sådan installeres Ethernet Wall Jack

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Træk netværkskablet forsigtigt ud af stikkontakten og tag 2 cm fra netkablernes kappe ved hjælp af diagonaltang, men pas på ikke at beskadige nogen af ​​de indre ledninger. Untwist og udjæv de fire par snoet ledninger.

2.

Få en RJ-45 keystone jack og pry off sin snap-on cover for at afsløre to farvekodede ledningsordninger trykt på toppen eller ved siden af ​​stikket. Vælg en af ​​de ordninger, der skal bruges til at forbinde ledningerne, så længe det samme system bruges i den anden ende af kablet.

3.

Placer keystone jacket sidelæns på en jævn overflade med åbningen pegende mod højre. Placer ledningerne på toppen af ​​RJ-45-stikket med spidsen af ​​kabelens jakke, der berører enden af ​​stikket og spidsen af ​​ledningerne, der peger mod højre.

Afled ledningerne en af en til den tilsvarende farvekodede slot efter det farveskema, du valgte tidligere. Embed hver ledning til sin plads ved at slå den helt ned til bunden ved hjælp af det nedstødningsværktøj, der fulgte med jack'en.

p> 4.

Sæt en overskydende ledning rundt om stikket ved hjælp af diagonaltang. Sæt jackens snap-on dæksel på plads, og monter keystone jacket på spalten på bagsiden af ​​frontpladen. Skub stikket fast mod frontpladen, indtil jacken klikker på plads. Fastgør frontpladen på udløbsrammen ved hjælp af skruerne, der følger med jack'en.

Et Ethernet- eller Local Area Network (LAN) bruger en RJ-45 keystone jack til at forbinde hver computer til et netværk af Cat-6-kabler. RJ-45 keystone jacks er standardiserede snap-in pakker til montering i en keystone væg plade, og er udskiftelige og udskiftelige. Hver jack har otte farvekodede slots, der rummer de fire par ledninger i et Cat-6-kabel, og et stanseværktøj bruges til at integrere ledningerne i deres slidser. Ethernet-stik er ikke svært at installere, når du lærer det grundlæggende.