Sådan laver du kabelstik

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Skær kablet ud af kvadratet med et sæt skarpe skær eller et par diagonaltænger.

2.

Placer den ene ende af koaksialkabelet ind i en koaksial kabelstrimmel, der forlader 3/4-tommer ud af enden. Drej kabelfjerneren rundt om kablet adskillige omdrejninger, indtil du mærker crunching stop. Træk kabelens yderdæksel ud for at afsløre to niveauer af krympning.

3.

Træk den flettet afskærmning og det tynde aluminiumsfolieafskærmning. Lad ikke noget af flettet ledning for at komme i kontakt med kobberkernen. Tag fat i en krimptypekobling af koaksialkabel. Sæt ledningens ende ind, indtil den hvide isolator er flush med bunden af ​​stikket. Lad kobbertrådene stikke ud fra slutningen af stikket.

4.

Placer nakke af kabelstikket med det vedlagte kabel på tværs af kæbeværktøjets kæbe. Tryk fast for at skabe en stram krympning. overskydende flettet ledning rundt om kablet ved hjælp af diagonaltang. Test krympningen ved at give kablet en slæbebro. Hvis krympen er defekt, skal du afbryde forbindelsen og genstarte processen.

Boligejere er afhængige af koaksialkabel ved ledningsføring af kabel- og fjernsynssystemer på grund af dets evne til at blive installeret ved siden af ​​metalgenstande, som f.eks. Tagrendere uden strømforstyrrelser i andre typer transmissionsledninger. Koaksialkabel beskytter også signalet fra ekstern elektromagnetisk interferens. Kablerne ophører typisk med et kabelstik. På et par minutter fastgør du en krympetypekabel til et koaksialkabel med et par let tilgængelige værktøjer.