Sådan overvåger du trådløs signalstyrke

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Find et program, som du kan downloade, der overvåger din trådløse signalstyrke. Hjemmesiden 3D2F er et sted, hvor du kan finde en liste over overvågningsprogrammer, du kan downloade. Et andet websted, der kan have, hvad du har brug for, er Rocket Download.

2.

Download dit valgprogram. Ikke alle disse programmer er gratis at downloade, så det er en god idé, at du læser fine print sammen med tidligere brugeranmeldelser for at se, om du får dine penge, når du downloader.

p> 3.

Installer og kør overvågningsprogrammet. Du skal kunne se signalstyrken af ​​ethvert trådløst netværk, du opretter forbindelse til på din computer. Disse programmer afhænger af deres opsætning kan illustrere styrken i en grafik, som en procentdel af signalstyrken eller som et antal stænger, der ligner en mobiltelefon. Den måde, oplysningerne vises på afhænger af det program, du bruger og på de indstillinger, du har på plads.

Trådløst internet gør det muligt for folk at arbejde, uanset hvor de vil, uden at være nødt til at blive bundet af et kabel. Styrken af ​​dit signal kan dog lade dig hænge, ​​hvis du er på det forkerte sted og forsøger at få adgang til din forbindelse. Heldigvis kan du downloade et simpelt program, som vil overvåge din signalstyrke og give opdateringer om den styrke, uanset hvor du måtte være .