Sådan styres en højhastighedsforbindelse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Opgrader dit modem, hvis det er mere end 5-6 år gammelt. Køb et nyt modem fra enhver elektronisk butik. Du bør se en betydelig stigning i din internetforbindelse.

2.

Rens din webcache. Klik på menuen Start og vælg 'Kontrolpanel'. Klik for at skifte til 'Classic View'. Dobbeltklik på 'Internetindstillinger'. Klik på fanen 'Generelt'. Klik på knappen 'Slet ...' under 'Browsing History'. Kontroller 'Midlertidige internetfiler', 'Cookies' og 'History'. Klik på knappen 'Slet' igen.

3.

Brug en manuel teknik til at øge den diskhukommelse, som computeren bruger til at surfe på internettet. Klik på 'Indstillinger' under 'Generelt' fanen fra sidste trin. Klik og træk diasmenuen til højre for at øge diskhukommelsen til webbrowsing.

4.

Forøg modemhastigheden. Klik på Start-menuen og vælg 'Kør ...' Skriv uden citaterne 'devmgmt.msc' og tryk på 'Enter' -tasten. Rul ned og dobbeltklik på 'Modemer'. Højreklik på din modem enhed og vælg 'Egenskaber'. Klik på fanen 'Modem'. Klik på rullemenuen 'Maksimal porthastighed' og vælg det højeste niveau. Klik på 'OK'.

Hastighedstilslutning eller almindeligvis kendt som internethastighed, refererer til mængden af ​​data, der modtages og sendes til din computer, mens du er forbundet til internettet. Det er direkte afhængig af den type netværksforbindelse, du bruger til at oprette forbindelse til internettet. Hvis du bruger opkald, vil din hastighed være langsommere end en bredbåndsforbindelse, uanset indstillingerne og konfigurationerne på din computer. Der er dog visse ting, du kan gøre for at tvinge en højere hastighedstilslutning.