Sådan tilføjes en computer til en firewall

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen og vælg 'Kontrolpanel.' Klik på 'Sikkerhed' og klik derefter på 'Windows Firewall' for at åbne dine firewallindstillinger.

2.

Klik på 'Tillad et program via Windows Firewall' for at åbne en liste over forudkonfigurerede indstillinger tilgængelige for Windows-firewall.

3.

Marker afkrydsningsfeltet 'File and Print Sharing.' Dette åbner dine mapper og printere til andre computere i netværket.

4.

Klik på 'OK' for at gemme dine indstillinger. Din computer blokkerer ikke længere andre netværkscomputere fra at få adgang til de lokale filer.

Windows-firewall blokerer indgående forespørgsler fra andre computere på dit netværk. Denne indstilling er som standard aktiveret. For at lade en computer få adgang til den lokale maskine s filer, skal indstillingen 'Fildeling' indstilles i firewallsoftwaren. Dette tilføjer alle computere på netværket, så klientcomputere kan oprette forbindelse til den lokale computers delte mapper. Dette betyder, at de kan kortlægge et netværksdrev til dine delte mapper.