Apple-kompatible routere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Apple, Inc. producerer Macintosh (Mac) computerlinjen, og det er også skaberen af ​​Apple iPod, iPad og iPhone. En router er en enhed, der forbinder mere end et computernetværk og letter kommunikation og dataoverførsel mellem disse netværk. Før du køber en router, skal du sikre dig, at den fungerer sammen med dit Apple-netværk.

AirPort Extreme

Denne trådløse router, fremstillet af Apple, kan håndtere op til 50 brugere ad gangen. Denne router virker inden for både 2,4 og 5 gigahertz (GHz) frekvensbånd på samme tid, hvilket øger dit trådløse interval og trådløse hastigheder. Et andet træk ved denne router er evnen til at oprette delte harddiske, som giver dig mulighed for at dele ressourcer blandt dine brugere. Enheden har også tre gigabit Ethernet LAN-porte til tilslutning af flere computere. Du kan også dele printere med denne enhed, som gør det muligt for brugerne at bruge den samme printer til udskrivning af dokumenter, fotos og præsentationer. Denne router fungerer sammen med både Mac og Windows operativsystemer, og det er 802.11 a, b, g og n specifikationer. I oktober 2010 koster AirPort Extreme-basestationen mellem $150,00 og $170,00.

Netgear RP614NA

Netgear RP614NA kabel / DSL Web Safe Router har fire 10/100 Ethernet-porte, og den leveres med en strømadapter og et 10-fods lang kategori 5 (Cat 5) Ethernet-kabel. Det leveres også med en firewall, hvilket øger sikkerheden ved at blokere brugere, der ikke har tilladelse til at være på systemet. Dette værktøj giver dig mulighed for at dele din internetforbindelse blandt autoriserede brugere, og det er både for forbrugere og for små virksomheder. Dette system er kompatibelt med UNIX, Mac OS, Netware, Linux og Windows 95, 98, 2000, Millennium (Me), NT og XP. Fabrikantens varenummer til denne enhed er RP614NA, og enheden koster 39,00 dollar fra oktober 2010.

Hawking Wireless

Hawking Wireless-G USB Adapter leveres med en flytbar antenne, som hjælper dig med at øge din trådløs rækkevidde, og den kan overføre data ved hastigheder mellem 54 og 108 MB pr. sekund (MBps). Denne enhed er kompatibel med Mac-stationære computere og notesbøger, og den er også kompatibel med Institut for Elektriske og Elektroniske Ingeniører (IEEE) 802.11 b og g-enheder. Andre funktioner på denne enhed inkluderer WEP-datakryptering (WEP), som beskytter dine data ved at konvertere den til tegn og symboler, når den overføres via netværk. Producentens produktnummer for denne enhed er HWUG1A, og enheden koster mellem $50,00 og $60,00, pr. Oktober 2010.