Hvordan man opbygger et websted ved hjælp af en designcomputer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tegn dit websteds navigationslayout på hjemmesiden i dit designsoftwares billedpude ved at oprette knapper, der repræsenterer navigationslinjen og webstedets menu. Brug programmets lineære eller geometriske værktøjer til at tegne rektangler, der repræsenterer knapperne eller fanerne. Husk at de fleste designprogrammer illustrerer endimensionelle visninger, som forhindrer dig i at trække drop-down menuen for hver knap. Udpeg knapperne på layoutet og udfyld drop-down menuerne, når layoutet er konverteret til websideformat. Gem dit layout i en separat computerfil.

2.

Tegn hjemmesiden 's home- side banner ved at trække markøren, indtil en langstrakt rektangelform er placeret øverst på siden. Dette område indeholder billeder som et firmanavn, foto, logo eller grafik, der repræsenterer hjemmesiden. Gem dit layout i en separat computerfil.

3.

Tegn din webside layout layout skabelon ved at oprette forskellige størrelsesblokke, kaldet celler, for at angive fotobilleder. Brug de lineære og geometriske formningsværktøjer til at fastlægge din celleplacering. Hvis du f.eks. Vil placere justerede produktbilleder, skal du indsætte et bord med flere kolonner og rækker. Gem dit layout i en separat computerfil.

4.

Tegn celler i tabellen, der kaldes nestede celler, til placering af indholdsoplysninger. For eksempel, hvis du sælger produkter, indeholder cellerne prissætning samt produktbeskrivelser. Gem dit layout i en separat computerfil.

5.

Vælg webstedsfarverne fra dit designprograms farveprøverpalette ved at placere markøren over farveprøven og aktivere eyedroppen. Fyld hjemmesiden sektioner som baggrunden med design farve fyldningsværktøj, som normalt er repræsenteret af et paint-bucket ikon. Dette trin giver dig et nøjagtigt billede af dine farveskemaer. Vælg komplementære farver til hver sektion. Husk på disse farver er midlertidige, indtil layoutet er konverteret til websikker farver.

6.

Vælg dit websted skrifttype og farve. Indtast dit indhold og sørg for, at bogstavtypen og farven er læselige . Farver, der blander sig ind i websiden eller cellebakgrundsfarven, er ikke læsbare. Nogle scripted skrifttyper er udfordrende at læse i et webstedsformat, hvilket kan få besøgende til at forlade hjemmesiden.

p> Gem alle dine færdige hjemmesider i designprogramformatet endnu en gang i en separat fil. Dette skaber en backup, hvis du wan t at manipulere eller ændre hjemmesiderne på et senere tidspunkt. Når siderne er komprimeret til et andet format som f.eks. Webkonfigurationer, jpeg, gif eller tiff, kan dit designprogram ikke ændre layoutskabelonen.

Tips og advarsler

  • Designprogrammet skal være forudindstillet i din personlige computer for at aktivere designfunktionsværktøjerne.
  • Webbannerområdet skal konverteres til et webbannerformat. Plug-in vinduer konverterer automatisk dette område til en standard web banner størrelse, 468 pixel bred ved 60 pixel høj, når sidevisningen er gemt. Du kan tilpasse web-bannerbredden og højden ved at tilslutte dine præferencer i henhold til dit website design.
  • Oprettelse af engagerende websider til en small-business hjemmeside indebærer generelt webdesign værktøjer og skabeloner. Entreprenørbyggeri website layout skabeloner med computer design software kan skabe forskellige størrelser celler repræsenterer hjemmeside navigationsknapper og sider. Visse designprogrammer giver brugeren mulighed for at opbygge skabelonen på en designlayoutside eller billedpude og gemme skabelonen som en hjemmesideside. Layoutsiden fungerer som en guide under overførslen. Dette filformat konverterer designsiden, da den konfigurerer den til en hjemmeside såvel som dens efterfølgende websider.