Hvordan man sammenligner bredbåndsinternet service

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Hastighed

Citerede hastigheder for bredbåndsinternetbetjening starter ved ca. 5 megabits per sekund (MBps) og går så højt som flere gange den hastighed. Når du sammenligner bredbåndsudbydere, skal du være opmærksom på, at disse citerede hastigheder normalt er en maksimalt opnåelig hastighed, der kan påvirkes af din placering, det indhold, du forsøger at få adgang til og hvor travlt internettet er på forskellige tidspunkter af dagen.

Pris < / h2> Priserne for bredbåndsinternetbetjening varierer fra område til område. Generelt er bredbånd billigere i byområder end i landdistrikter. Start med at finde ud af, hvilke virksomheder der opererer i dit område, og fortsæt med at sammenligne de planer, de tilbyder. De fleste områder starter priserne mellem $25 og $30 om måneden. Der tilbydes normalt incitamenter til nye kunder, men disse incitamenter udløber normalt efter det første år. Tal til en sælger for at kontrollere, om den sats du får, vil gå op Efter en introduktionsperiode.

Overvejelser

Som ved alle kontrakter, skal du være opmærksom på fint print, når du vælger en bredbåndsinternetudbyder. Nogle virksomheder pålægger installation og opsætning. Hvis du får service over et parabol eller kabelmodem, vil lejeafgifter ofte blive gældende. Sørg for at tjekke udskrift på din kontrakt, så der ikke er nogen overraskelser på din første regning. Bredbåndsinternet-service bliver mere tilgængelig i hele Amerika for at imødekomme behovene hos et mere krævende, indholdsrigt internet. Som følge heraf konkurrerer flere og flere internetudbydere (ISP'er) for din virksomhed. At vælge en, der passer til dig, være opmærksom på nogle få enkle detaljer.