Raw Socket Protocol

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Funktion

Stikkontakter er som underadresser på en computer. Applikationer skal muligvis køre hele tiden på en computer, lytte til data sendt af tilsvarende programmer på andre computere. Sockets gør det muligt for denne trafik at blive filtreret og rettet hurtigt. De indgående pakker modtages af soklens udpegede transportprotokol (TCP eller UDP). IP- og TCP / UDP-overskrifterne fjernes, og dataene sendes til applikationen. Med røde stikkontakter fjernes disse overskrifter ikke, og de applikationen får også adgang til overskrifterne.

Funktioner

Råbøsninger imødekommer applikationer, der analyserer pakkeoverskrifter. Systemer, der opererer på undertransportniveau, kræver også røde stik. Eksempler på disse er funktioner, der fungerer på routere. opererer på datalinklaget. Internetprotokolrelaterede funktioner er andre brugere af råstikkontakter.

Fare

Tilstedeværelsen af ​​røde stik på en computer gør den sårbar over for angreb. Indgående meddelelser og instruktioner omgår transportlaget og er sårbare over for TCP nulstillingsangreb eller efterligning. En stikkontakt er en kombination af en port og en IP-adresse på en computer. Den bruges således, at indgående trafik let kan rettes mod en modtagende applikation. En 'Socket' er et transportlagkoncept.