Sådan Skjul Administrationsværktøjet i Terminal Server

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen og skriv 'gpedit.msc' i tekstboksen. Tryk på 'Enter' for at åbne gruppepolicyeditoren.

2.

Dobbeltklik på 'Brugerkonfiguration' i venstre side af vinduet. Dette udvider en liste over muligheder. Klik på 'Administrative skabeloner', og klik derefter på 'Kontrolpanel.' Dette lister flere muligheder i ruten med midten detaljer.

3.

Dobbeltklik på 'Deaktiver kontrolpanel.' Dette åbner et konfigurationsdialogvindue. Vælg 'Aktivér' fra rullemenuen. Klik på 'OK' for at gemme dine indstillinger.

4.

Genstart computeren. Brugere kan nu ikke oprette forbindelse ved hjælp af Terminal Services og få adgang til nogen af ​​de administrative værktøjer.

Terminal Server applikationen er et ældre softwareprogram, som giver dig mulighed for fjernbetjening af en computer fra hvor som helst på dit netværk. Terminal Server-tjenesten blev omdøbt til Remote Desktop, men begge versioner af softwaren har de samme præferencer. Administratorer deaktivere nogle af disse præferencer og muligheder for at forhindre en bruger i at konfigurere en server forkert. Du kan deaktivere administratorværktøjer i gruppepolicyeditoren. Gruppepolitikker styrer de interaktive skrivebordsmuligheder, når en bruger logger ind på en computer.