Sådan bruger du YouTube på min hjemmeside for at vise en video

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn din webbrowser og gå til YouTube.com.

2.

Naviger til den side, der indeholder den video, du vil integrere på din egen hjemmeside. Søg efter videoen efter titel, forfatter eller søgeord for at hente den relevante side.

3.

Rul ned til feltet Om denne video. Her finder du en Embed denne video boks efterfulgt af HTML kode. Fremhæv HTML-koden ved hjælp af musen, højreklik på den og klik på 'Kopier'.

4.

Indsæt HTML-koden i koden på dit eget websted. De trin, du vil tage for at gøre dette, varierer meget afhængigt af, hvordan du opretter dit websted. Hvis du har bygget dit websted fra bunden ved hjælp af brugerdefineret HTML-kode, skal du blot indsætte HTML-koden i koden på dit websted på det sted, hvor du vil have videoen vist. Hvis du har oprettet din HTML-kode ved hjælp af et program som Dreamweaver eller Publisher, skal du indsætte HTML-koden i teksten på det websted, hvor du vil have videoen vist.

Medmindre de er blevet deaktiveret specifikt af den oprindelige forfatter, kan alle videoer, der streames på videodelingssite YouTube, integreres på et andet websted. Dette betyder, at du kan navigere til den side, der viser en ønsket video, kopiere en bestemt HTML-kode til dit klippebord og indsætte den i din egen websteds kode. Videoen vil derefter blive vist på din egen hjemmeside, så dine besøgende kan se .