Sådan bruges flere Linksys rækkeviddere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut Ethernet-kablet til LAN-porten på bagsiden af ​​Linksys-routeren, og tilslut derefter den anden ende af Ethernet-kablet til Ethernet-porten på bagsiden af ​​din computer eller på siden af ​​din bærbare computer. En tethered forbindelse er nødvendig for at få adgang til GUI (Graphic User Interface).

2.

Skriv 192.168.0.1 til en webbrowser på din computer. Indtast standard loginoplysninger for at få adgang til GUI'en. Hvis du ikke kender dine standard loginoplysninger, skal du referere til Router Passwords.com for en liste over logins.

3.

Klik på 'Setup' hyperlinket og derefter på 'Basic Opsætning 'hyperlink. Deaktiver 'DHCP-indstillinger.' Dette forhindrer routere, der bruges som rækkeviddere, fra at forsøge at tildele IP-adresser til udstyret på dit netværk. Klik på 'Gem indstillinger.'

4.

Skift det sidste nummer i 'Lokal IP-adresse' til et tal højere end angivet. Hver Linksy-router bruger den samme standard IP-adresse. Da du ikke kan have to af de samme IP-adresser på et netværk, skal du ændre den lokale IP-adresse til noget andet for hver router. Klik på 'Gem indstillinger' for at opdatere routeren.

5.

Klik på 'Trådløs' hyperlink og derefter på hyperlinket 'Grundlæggende trådløse indstillinger'. Skift SSID'en for at matche routernavnet til din trådløse hovedrouter. Hver router, der bruges som udvidelsesforlænger, har brug for samme navn som hovedrouteren for at sikre, at de enheder, du opretter forbindelse til dit Wi-Fi-netværk, kan afregne fra routeren til udvidelserne uden problemer. Klik på 'Save Setting' for at opdatere routeren.

6.

Klik på 'Wireless Security' hyperlink. Skift sikkerhedsindstillingerne og sikkerhedsadgangskoden, så de passer til din hovedrouter. Klik på 'Gem indstillinger' for at opdatere routeren. Hvis du kører et 'åbent' netværk, skal du springe over dette trin.

7.

Afbryd routeren fra Ethernet-kablet og udfør trin 1 til 6 med hver efterfølgende router, du vil bruge som en udvidelsesforlænger.

8.

Placer den første rækkevidde inden for 30 fod af hovedrouteren i hjemmet. Du skal have overlappende dækning for at forhindre huller mellem signaler. Dette gør det muligt at uddele udstyr mellem routere problemfrit. Placer hver efterfølgende router inden for 30 meter fra den sidste router.

Linksys tilbyder ikke en nem måde at konvertere en router til en rækkevidde. En serieforlænger forbinder din hovedrouter's Wi-Fi-signal og gengiver signalet for at udvide Wi-Fi'ens rækkevidde i dit hjem eller kontor. Men med nogle få ændringer i dine Linksys routerindstillinger kan du oprette flere Linksys routere som rækkeviddere. For at gøre det skal du følge de samme trin med hver Linksys-router, du vil bruge som en rækkevidde.