Sådan flytter du Web Root Bin Directory

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen. Vælg 'Administrative værktøjer'. Klik på 'Internet Information Services Manager (IIS) Manager' for at åbne konsollen.

2.

Klik på webstedets navn i venstre side af vinduet. Højreklik på mappen 's' Bin 'i rodmappen. Vælg' Klipp '. Højreklik på den nye placering for mappen. Vælg' Indsæt 'for at flytte mappen til en ny placering.

3.

Klik på applikationsnavnet i afsnittet 'Program Pool' i IIS-manager. Klik på linket 'Grundlæggende indstillinger' i den højre 'Handlinger' -rude.

4.

Indtast et navn til det nye applikationsfilter. Klik på knappen '...' for at åbne en dialogboks. Peg på den nye placering af Bin-mappen og den eksekverbare fil til webapplikationen. Klik på 'OK'. 'Indtast placeringen af ​​bin-mappen i tekstfeltet' Fysisk vej '.

5.

Vælg' Læs 'og' Udfør 'for brugerrettigheder. Klik på' OK '. 'Bemærk i programlisten, at den nye Bin-mappe og den eksekverbare vises. Gentag trin 3 og 4 for hver brugerdefineret applikation, du installerede på webserveren.

Web-biblioteket 'Bin' på Windows-websiterserveren er placeringen af ​​eksekverbare filer til Windows Web-applikationer. Når du flytter mappen, skal du pege på webserverens konfiguration til den nye placering for at sikre, at sider, der bruger de eksekverbare filer, kan køre korrekt. Konfigurationerne udføres i hovedkonsollen for webstederne, der kaldes Internet Information Services (IIS) Manager.