Sådan opretter du en forbindelse til adgang på en hjemme-pc

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på 'Start'. Skriv 'Se netværksforbindelser' i søgefeltet nederst på menuen 'Start'. Tryk på 'Enter.'

2.

Højreklik på ikonet for den trådløse forbindelse i vinduet. Vælg 'Egenskaber' i menuen.

3.

Klik på fanen 'Deling' foran i dialogboksen.

4.

Klik på feltet ud for 'Tillad andre netværksbrugere at forbinde via denne computers internetforbindelse.'

5.

Klik på rullemenuen under 'Home Netværksforbindelse. 'Vælg en Ethernet-port, trådløs adapter eller anden forbindelsestype, der er uafhængig af internetforbindelsen. Hvis f.eks. Hjemme-pc'en er direkte forbundet til DSL- eller kabelmodemet via Ethernet-porten, skal du vælge' Wireless Network Connection. '

6.

Klik på' OK 'for at afslutte opsætningen af ​​en forbindelse for at få adgang til hjemme-pc'en eller til internetforbindelse.

Tips og advarsler

  • Slut de andre computere til hjemme-pc'en, som du ville oprette forbindelse til en router: via trådløs eller Ethernet-port (Se 'Ressourcer' nedenfor).
  • Når computerbrugere nævner netværk flere pc'er på en internetforbindelse, bliver de normalt fortalt, at en router eller switch skal installeres. Men det er en ekstra omkostning, der kan undgås, hvis pc-brugere konverterer en enkelt pc til et netværksapparat. Brugere kan konfigurere Internet Connection Sharing (ICS), som gør det muligt for andre pc'er at vedhæfte til en enkelt pc, der allerede er tilsluttet til internettet og piggyback off den forbindelse. Hvis du bruger Windows 7, kan du aktivere denne funktion fra operativsystemet.