Sådan opsættes Ventrilo på WRT100 Routere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn WRT100s konfigurationssider ved at skrive '192.168.1.1' i din webbrowsers adresselinje og trykke på 'Enter.'

2. < / p>

Log ind på din WRT100 ved at lade feltet 'Brugernavn' være tomt, skrive 'admin' i 'Password' boksen og trykke 'Enter'. Hvis du har oprettet en brugerdefineret adgangskode, skal du skrive den i stedet for 'admin'.

3.

Klik på fanen 'Programmer og spil'.

4.

Klik på 'Single Port Forwarding.'

5.

Skriv 'Ventrilo' i en 'Application Name' boks.

6.

Skriv '3784' i boksen 'Ekstern port' og 'Intern port' fra højre for 'Application Name' boksen.

7.

Klik på 'Protocol' boksen og klik på 'Begge'.

8.

Skriv computerens IP-adresse i feltet 'Til IP-adresse'. Hvis du ikke kender din computers IP-adresse, skal du finde den ved at klikke på 'Start', klikke på 'Kontrolpanel', dobbeltklikke på 'Netværksforbindelser', dobbeltklikke på forbindelsen under 'LAN eller High-Speed ​​Internet'. Klik på fanen 'Support' og læs den til højre for 'IP-adresse' under 'Forbindelsesstatus'.

9.

Klik på afkrydsningsfeltet 'Aktiveret'.

10.

Klik på 'Gem indstillinger' nederst på konfigurationssiden.

Ventrilo er en internet voice chat applikation. Computere, der kører Ventrilo-klienter, kommunikerer med en Ventrilo-server, som sender og modtager taledata fra en central placering, så mange computere kan tale med det samme. Linksys WRT100-router, som andre routere, blokkerer automatisk trafikken. Hvis du kører en Ventrilo-server eller -klient, skal du konfigurere din WRT100-router til Ventrilo ved at videresende porte til computeren, der kører Ventrilo ved hjælp af routers webinterface.