Sådan overvåger jeg min bredbåndsforbindelse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Vælg det bredbåndsovervågningssoftware, du vil bruge. Der er adskillige gratis og billige programmer til rådighed, der giver dig mulighed for at overvåge både din forbindelse og brug, så undersøge grundigt for at vælge hvilket program der bedst opfylder dine behov. Du kan finde en liste over brugertestet software på Gecko og Flys hjemmeside.

2.

Betal eventuelle nødvendige afgifter for din software ved hjælp af et kredit- eller betalingskort og download dit software. Hvis du vælger freeware, er det ikke nødvendigt at betale. Hvis det freeware du valgte, beder dig om kreditkortoplysninger, skal du ikke downloade det og vælge en anden software.

p> Installer den downloadede software ved hjælp af installationsadministratoren. Du kan konfigurere præcis hvilke dele af programmet der er installeret på din computer i installationsadministratoren.

4.

Åbn overvågningssoftware Når installationen er færdig. Hver overvågningssoftware fungerer forskelligt, men de fleste er nemme at oprette for at begynde at overvåge din forbindelse og brug.

Tips og advarsler

< li> Se efter højkvalificerede freeware downloads af bredbåndsovervågningssoftware. Disse kan give de samme funktioner og brugervenlige grænseflader som betalt software uden omkostninger.
  • Undgå mulige vira og m alware ved at undersøge din software flittigt. Virusser og malware kan ødelægge din computer og stjæle dine personlige oplysninger.
  • Overvågning af dit bredbåndskabel Internetforbindelse er en ret simpel procedure, som kan hjælpe dig med at diagnosticere problemer med din service og overvåge din brug for at sikre dig, at du ikke nærmer dig din udbyders brugskap. Flere internetudbydere af bredbånd har pålagt kasketter på boligforbrug, sådan som Comcast s 250 gigabyte cap, der gik live 1 oktober 2008. Mens mange husstande ikke bruger nogen steder nær dette beløb, kan du, hvis du bruger din bredbåndsforbindelse meget, overvåge forbindelsen og brugen for at sikre dig at blive under hætten.